gb

Arkiv

» augusti 2016 (3)
» juli 2016 (1)
» juni 2016 (2)
» april 2016 (1)

Kategorier

» allmän (1)

visar: alla inlägg

tisdag 23 augusti

Välkommen till Scandinavian Cake Show 2016

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för Scandinavian Cake Show 2016!!

För att få en lite bättre idé om vad det handlar om så får du gärna se på filmen nedan som vi filmade under Scandinavian Cake Show 2014. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att köpa biljetter - klicka här. Kan du välja dag så välj söndagen eftersom det alltid är mest folk och mest trängsel under lördagen. 


Varmt välkommen på tårtutställning!

Kommentarer: 0 Permalänk

fredag 12 augusti

Lisa Lundqvist från "Det stora tårtslaget"

Även Lisa Lundqvist från "Det stora tårtslaget" kommer besöka oss under Scandinavian Cake Show 2016. Lisa driver bloggen Sockerrus sen många år och har många kreativa idéer som du kan låta dig inspireras av. 

Hon kommer att hålla i två demonstrationer, en på lördagen kl. 15.00 och en på söndagen även då kl. 15.00. På lördagsdemonstrationen visar hon bl a hur du kan skapa textur på dina tårtor i form av paljetter och betong samt visar olika tekniker för handmålning. Och på söndagen visar hon hur du bl a kan använda dig av wafer paper för att skapa trendiga blommor, blad och textur.


Köp biljetter här! Och dröj inte med att boka plats. Biljetterna till Johannas och Gunillas demonstrationer tog slut på nolltid. Så för alla er som inte fick biljett till de demonstrationerna har nu en chans att se Lisas demonstrationer. 

Lisa_Lundqvist.jpgVarmt välkommen att låta dig inspireras av Lisas tårtkonst!

#scakes16

Kommentarer: 0 Permalänk

onsdag 10 augusti

Deltagarna från Det stora tårtslaget

Kom och möt dina favoriter från Sjuans TV-program "Det stora tårtslaget"!

 

Vi får finbesök under Scandinavian Cake Show 2016 då deltagarna från programmet besöker oss.  

De kommer att ställa ut tårtor och finnas med under helgen. Kom och låt dig inspireras!

Det_stora_tartslaget_2016.jpg

Kommentarer: 0 Permalänk

lördag 9 juli

Johanna Viberg från "Det stora tårtslaget"

 

Ytterligare en av deltagarna från Sjuans TV-program - Det stora tårtslaget besöker oss under Scandinavian Cake Show 2016! Hon kommer att hålla i två demonstrationer. Innehållet på den ena demonstrationen (på lördagen) handlar om hur man skulpterar med sk rice krispies treats som bas och den andra demonstrationen som hon håller på söndagen innehåller tekniker för att göra mönstrad sugarpaste, bl a marmorering, päls och läder mm.

Johanna_Viberg.JPG

 

För att kunna vara med under demonstrationen behöver du köpa biljett. Klicka här för att komma direkt till biljettbokningen. Observera att det är ett begränsat antal platser till Johannas demonstrationer så dröj inte att boka biljett.


För att se demonstrationen behöver du även inträdesbiljett till Scandinavian Cake Show 2016.

 

Varmt välkommen att låta dig inspireras av Johannas tårtkonst!

Kommentarer: 0 Permalänk

tisdag 28 juni

Gunilla Wall från "Det stora tårtslaget"

Vi har glädjen att meddela att Gunilla Wall - vinnare av Sjuans TV-program Det stora tårtslaget - besöker oss under Scandinavian Cake Show 2016!

 

Gunilla kommer att finnas med under utställningsdagarna och hålla i två st demonstrationer där hon visar spritsningstekniker i kristyr, bl a penselbroderi (brush embroidery) och även andra spritstekniker.

Gunilla_Wall.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


För att kunna vara med under demonstrationen behöver du köpa biljett. Klicka här för att komma direkt till biljettbokningen. Observera att det är ett begränsat antal platser till Gunillas demonstrationer så dröj inte att boka biljett. För att se demonstrationen behöver du även inträdesbiljett till Scandinavian Cake Show 2016.


Varmt välkommen att låta dig inspireras av Gunnilas tårtkonst!

Kommentarer: 0 Permalänk

måndag 6 juni

Carol Haycox till Scandinavian Cake Show 2016

Vi har glädjen att meddela att Carol Haycox från FMM kommer och besöker oss under Scandiniavian Cake Show 2016. Hon är synnerligen fiffig att demonstrera olika verktyg och tekniker och har en förmåga att göra saker och ting enkelt så man förstår. Missa inte tillfället att se henne demonstrera! 

 

Carol_Haycox_England.jpg


 

 För att köpa biljetter till utställningen klicka på knappen nedan.

Kopbiljett.jpg

 

 

 

 

 

 


Publicerad i kategori allmän Kommentarer: 0 Permalänk

söndag 24 april

Scandinavian Cake Show 2016

Vi har glädjen att meddela att nästa Scandinavian Cake Show blir den 3-4 september 2016! Boka in detta datum och kom och besök Skandinaviens största Tårtutställning!

 

Vi väntar som vanligt besökare både från när och fjärran till Club Evergreen i Kungälv (ligger alldeles intill Tårtdecors butik)  och även denna gång blir det tårttävling där du har möjlighet att vara med och ställa ut din tårta. Anmälan behövs men det är helt gratis att vara med och du får som tävlingsdeltagare gratis inträde i två dagar till utställningen. Du anmäler dig på följande mailadress scakes@tartdecor.se


Nytt för i år är också att vi kommer ha ett begränsat antal utställare. Har du en verksamhet i tårtbranschen, antingen att du tillverkar tårtor eller att du säljer tårtgrejer så är du välkommen att vara med. För mer info om tävling och utställar info mm - se vidare angående utställar info här.  Dröj inte med att boka din utställarplats då utrymmet är begränsat. 

 

SCS2016.jpg

Kommentarer: 0 Permalänk

Visar 1–7 av 7 inlägg   
stäng